Dé WIA specialist voor langdurig zieke werknemers die naar rust en financiële zekerheid verlangen

Ervaringen van cliënten

Roy van Antwerpen

De helden van Vitaeva®

Gun jezelf een consult met Roy

Roy heeft me geholpen om te begrijpen hoe de WIA werkt en welke scenario’s ik rekening mee moet houden. Er is weinig specifieke informatie over de WIA te vinden online. Hetgeen wat er is, is heel algemeen en bleef voor mij vrij wollig en onduidelijk. Ik wilde heel graag voor de aanvraag al een beetje weten waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten, zodat ik me daar op in kan stellen. Het is al zo onzeker en je moet al zolang afwachten. Dus een beetje overzicht en eigen regie was heel welkom.

Roy wist de verschillende onderdelen heel helder te verwoorden, waardoor ik nu wel meteen snapte wat hij bedoelde en hoe de WIA in elkaar steekt.

Ik was op zoek naar concrete info voor mijn persoonlijke situatie, in plaats van alleen de algemeenheden die op de site van het UWV te vinden zijn. Vooraf had ik al mijn vragen naar Roy gemaild en er was ruim voldoende tijd in het telefoongesprek om deze allemaal te beantwoorden en toe te lichten. Daarnaast was er ook nog tijd over voor een persoonlijk advies wat betreft de aanvraagprocedure. Maatwerk dus! Roy denkt echt met je mee. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik met meer rust, vertrouwen en helderheid het aanvraagproces ben ingegaan.

B. Pieterse

Verhelderd door kennis van zaken

Verhelderd door kennis van zaken is mijns inziens de beste samenvatting van het gesprek met Roy. Ik heb me redelijk verdiept in de gangen van het UWV maar ben toch behoorlijk onder de indruk geraakt van de kennis van Roy. Zaken die je toch nog niet weet of net even anders zijn is verhelderend.

Dank voor zover en hartelijke groet Mike.

Mike

Vakmanschap

Door een zwaar moeizaam traject van jaren uitgevallen. Vervolgens door “de bomen het bos” niet meer zien ! Extra stress en onzekerheid betreffende UWV, het verloop van een WIA-aanvraag/herbeoordeling.

Na een verhelderende “matchcall” en overleg met mijn familie besloten met Roy van Vitaeva dit traject te gaan doorlopen.

Wat heeft zijn expertise mij goed geholpen. Zijn slogan “investeren in jezelf”, zijn kernbegrippen: Luisterend oor, strateeg, regisseur en sparringspartner hebben mij een passend plan van aanpak gebracht.

Roy nogmaals bedankt.

Erwin

Persoonlijk en deskundig, mijn dank is groot

Het aanvragen van een WIA-uitkering is niet iets waar je mee bezig bent als je gezond bent en nog mee kunt doen op de arbeidsmarkt. Maar helaas kan er dan plotseling iets gebeuren in je leven waardoor deze er totaal anders uit komt te zien en je na 2 jaar toch een WIA-uitkering dient aan te vragen. En dan is het belangrijk om de juiste personen om je heen te hebben die je tijdens het gehele proces van ziek worden tot de WIA-uitkering ondersteunen. Niet alleen op medisch vlak, maar zeker zo belangrijk op het gebied van inkomen/uitkering.

Bij mijn zoektocht naar de juiste hulp op het gebied van inkomen/uitkering ben ik via Instagram terecht gekomen bij Vitaeva, Roy van Antwerpen. Roy fungeerde als adviseur, luisterend oor, sparringpartner en wist kritische noten te plaatsten tijdens het traject. Ik heb Roy tijdens dit traject ervaren als een zeer kundig, geduldig, empathisch persoon die naast zijn professionele houding ook tijd nam voor persoonlijke verhalen en advies. Een zeer prettige gesprekspartner die je uitleg en handvatten geeft om met vertrouwen het volledige proces van de WIA-aanvraag tot de gesprekken bij het UWV te doorlopen. Roy nogmaals, mijn dank is groot!

Darinka

De best passende WIA beslissing en krijgen waar je recht op hebt.

Samen met Roy maak je een soort actieplan (helemaal toegespitst op jou persoonlijke situatie) om zo het UWV/WIA traject in te gaan. De gesprekken met de verzekeringsarts en arbeidsdeskundige worden helemaal voorbereid en uitgewerkt in een handzaam manifest wat je meeneemt naar deze gesprekken. Dit maakt dat je de vragen die je gaat krijgen al een keer behandeld en overdacht hebt waardoor je veel zekerder overkomt. Ook is het zeer prettig sparren met Roy over “wat als” situaties. Je zult merken lopende het traject dat het UWV niet een soort ongrijpbare organisatie blijkt te zijn, maar dat je met een aantal relatief eenvoudige opsommingen tot de best passende WIA beslissing komt. Krijgen waar je recht op hebt dus.

Jeroen

Alles geregeld van A tot Z

Een half jaar voor de eindbeoordeling van het UWV kreeg ik behoorlijk wat stress. Mijn bedrijf zat namelijk in een opwaartse spiraal en het idee dat het UWV mij hier wellicht voor zou kunnen afstraffen maakte me na een paar maanden helemaal gek. Want: stel je voor dat straks alles voor niets was?!

Ik had Roy al een tijdje op het oog, ik besloot Roy zijn aanbod met mijn partner te bespreken. Roy zou wellicht veel voor mij en mijn bedrijf kunnen betekenen. Maar daar hing natuurlijk wel een kostenplaatje aan.. Mijn partner reageerde meteen met het volgende: “Wendy je hebt enorm veel stress van het UWV en Roy kan jou helpen voor een X bedrag. Stel je voor dat je een leven lang kunt genieten van de best haalbare uitkering, dan is het bedrag dat Roy voor zijn diensten vraagt toch helemaal geen probleem?!”

Ik vond dat mijn partner helemaal gelijk had! Ik maakte meteen een afspraak via deze site, en dat was in mijn WIA traject de allerbeste beslissing ooit! Ik deed netjes mijn huiswerk voor Roy en Roy zorgde ervoor dat ik tijdens het gesprek met de verzekeringsarts alles tot in de puntjes had voorbereid. Ik wist precies wat ik moest zeggen en vooral ook wat ik niet moest zeggen.

In de eerste twee jaar dat ik ziek ben geweest ben ik héél veel mensen tegengekomen die zeiden dat ze veel van dit traject afwisten. Maar niemand kan tot nu toe tippen aan de kennis van Roy!

Wendy

De gesprekken met het UWV liepen precies zoals hij had aangegeven

Roy heeft verstand van zaken en legt alles goed uit. Het is een onzekere tijd en hij helpt je echt aan een goede voorbereiding. De gesprekken met het UWV liepen precies zoals hij had aangegeven waardoor je ook een helder en duidelijk antwoord kon geven. Ik wil een ieder aanraden contact met hem te zoeken als je in zo’n situatie terecht komt. T geeft veel rust!

Linda

Echt vakmanschap

Echt vakmanschap, neemt alle onzekerheid omtrent het UWV traject weg. Van onschatbare waarde!

Nico

Kundig specialist in zijn vakgebied

Dit gesprek heeft veel informatie gegeven met handvatten om verder te kunnen gaan. De tijd die er genomen wordt met praktijkvoorbeelden maakt dingen inzichtelijk. Ook de flexibele en meedenkende houding is fijn om mee te werken. Er zullen meer gesprekken volgen.

Nance

Prettig onafhankelijk en persoonlijk advies

Met Roy mijn persoonlijke situatie rondom de reïntegratie en bijbehorende WIA aanvraag besproken, wat erg fijn was. Hij is onafhankelijk, betrokken, vriendelijk en meedenkend. Ik heb het gesprek met hem als erg prettig ervaren en zou anderen zeker adviseren contact met hem op te nemen in een soortgelijke situatie.

Nathalie

Prettige samenwerking

Roy is een erg vriendelijk en kundige man. Door de begeleiding van Roy heb ik mijn WIA-traject zonder stress kunnen doorlopen. Bedankt!

Mara

Grip op m’n uitkeringsituatie

Na ruim 6 jaar in de WIA en tegenstrijdige adviezen over wel/geen herkeuring aanvragen voor de IVA een consult geboekt bij Roy, die op basis van m’n verzekeringsarts rapport enkele scenario’s wist te schetsen. Mocht er tzt alsnog een herkeuring volgen, dan weet ik Roy te vinden voor het voorbereiden van het gesprek.

Jorine

Wia adviesgesprek

Een heel fijn en helder adviesgesprek gehad met deze expert op het gebied van WIA. Alles heel duidelijk uitgelegd gekregen welk pad ik het best kan bewandelen en welk beter nog even niet. Mijn vraagstelling was: kan ik van WGA naar IVA. Ik weet wat mij te doen staat en ben Roy erg dankbaar! Voor de juiste kennis, duidelijke uitleg en geduld ben je bij hem aan het goede adres.

Nancy

Zeer kundig en vriendelijk

Roy is zeer betrokken, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Roy heeft mij goed geholpen met mijn re-integratie en UWV traject. Goede adviezen en handvatten gekregen wat te doen of niet te doen tijdens dit traject. Dit nam een hoop onzekerheid bij mij weg. Zeker een aanrader als je een persoonlijk en goed advies wil over UWV en/of WIA traject.

Marja

Een man met een gouden hart!

Roy weet waar hij over praat en heeft veel kennis van de materie van het UWV. Hij is goed te bereiken, en neemt ook echt de tijd voor je tot dat je echt weet wat je moet weten of wat je te wachten staat. Hij is eerlijk en betrouwbaar en een zeer prettig persoon die je alles rustig stap voor stap uitlegt. Roy heeft mij in 1 woord “FANTASTISCH “ geholpen!! Een man met een gouden hart.

Ik beveel hem dan ook bij iedereen aan die in zo’n situatie terecht komt.

Roy nogmaals grote klasse!!!

Ilze

Zeer goed geholpen

Roy had zich goed voorbereid en heeft mij zeer goed geholpen.

Lien

Enorm goede hulp

Dankzij de hulp van Roy was ik goed voorbereid op wat ging komen om de WIA aan te vragen. Roy is altijd eerlijk geweest en is altijd zijn afspraken nagekomen. Het is een aanrader om goed voorbereid te zijn en op die manier wat meer rust te krijgen in een stressvolle tijd.

Priscilla

Heel verhelderend

Roy van Vitaeva is een fijne en duidelijke gesprekspartner.

Het gesprek was heel verhelderend en het gaf me absoluut het vertrouwen en de informatie die ik nodig had.

Monica

Super nuttig

Roy heeft me goed geholpen met mijn vragen rondom de WIA. Ik weet waar ik aan toe ben en dankzij zijn heldere duidelijke uitleg is het voor mij weer duidelijk. Het is een vaag ingewikkeld traject, wat hij kan verduidelijken.

Lien

Hij is duidelijk

Hij is duidelijk. Het gesprek gaf mij rust en duidelijkheid. Een aanrader!

Nogmaals bedankt Roy.

M.J.

Vakkundig

Roy was heel flexibel en heeft goed en nuttig advies gegeven. Hij is goed op de hoogte van het WIA proces en het reilen en zeilen van diverse instanties. Al met al een goede keus geweest om hem in te schakelen!

Stephanie

Goed advies!

Goed advies gekregen wat betreft me werk. Alles werd stap voor stap uitgelegd om mij beter inzicht te geven hoe ik op bepaalde situaties moet handelen! Geeft weer een stukje rust in mijn hoofd. Dus nogmaals dankjewel voor alle goede adviezen!

Donna

Duidelijk

Duidelijk, eerlijk, en toegankelijk.

Patricia

Top Roy

Roy geeft op een rustige manier uitleg. Zonder de hulp van Roy zou ik bij het aanvragen van de WIA vastlopen en mij zorgen maken wat de verzekeringsarts en de arbeidsdeskundige zouden zeggen.

Melissa

Super fijn gesprek gehad!

Super fijn gesprek gehad! Legt alles begrijpelijk uit en neemt echt de tijd als je iets even niet begrijpt! Ga met een rustiger gevoel dit volgende traject in mijn ziekteverloop in!

Kelly

Alles een stuk duidelijker

Roy neemt de tijd en door voorbeelden uit zijn eigen ervaringen wordt alles een stuk duidelijker. Ik durf te zeggen dat ik nu al een stuk rustiger mijn laatste stuk van het WIA traject inga dan voor ik Roy sprak!

Isabelle

Goed gesprek

Goed gesprek. Fijn iemand te kunnen spreken die veel van de materie weet en tegelijkertijd onafhankelijk is. Ik raad iedereen die met de WIA te maken krijgt aan vooraf een dergelijk gesprek te voeren.

Yvonne

Mijn zenuwen zijn nu al een stuk minder

Ik had erge zenuwen voor het gesprek met UWV. Door met Roy een goed gesprek gehad te hebben gehad en alle puntjes netjes op de mail na heb kunnen zijn mijn zenuwen nu al een stuk minder.

Renate

Goed en duidelijk advies. Hij weet waar hij over praat

Roy is duidelijk in zijn uitleg. Voelt aan wat je bedoeld en geeft goed advies. Dit is mede door zijn eigen ervaring en dat is, denk ik, ook echt zijn kracht. Daardoor weet hij ook waar je zelf mee ‘stoeit’ en kan je daar goed in begeleiden. Wil je goed en duidelijk advies dan is het echt de moeite waard om hem in te schakelen. Soms moet je even investeren in goed advies.

Iris

Meer inzicht in het proces

Dankzij Roy’s hulp heb ik meer inzicht gekregen in het proces van een iva-aanvraag en ben ik goed voorbereid op gesprek gegaan bij het uwv. Roy is een goede coach, empatisch en attent.

Jane

Ziet wat de vraag is en waar de onduidelijkheid cq onzekerheid ligt

Ziet wat de vraag is en waar de onduidelijkheid cq onzekerheid ligt. No rush en aan het einde vh gesprek zijn alle nodige punten ook ter sprake geweest, voor mijn gevoel niks blijven liggen, met voor mijn gevoel relatief weinig voor-informatie, wel veel voor-kennis blijkt.

KQS

Verhelderd en deskundig gesprek

Roy legt alles op een rustige en duidelijk manier uit. De tips e.d. zijn heel bruikbaar, hij denkt met je mee. Voor vragen echt een aanrader!!!!

Annemarie

Heel fijn en kundig gesprek gehad met Roy

Heel fijn en kundig gesprek gehad met Roy. echt iemand die weet waar hij over praat, wij gaan zeker nog gebruik maken in de nabije toekomst voor een ander vervolg pakket.

Danielle

Geduldig, duidelijk en eerlijk

Roy is geduldig, duidelijk en eerlijk. Ik heb telefonisch advies bij hem aangevraagd omdat ik ivm een chronische progressieve ziekte in de ziektewet zit en een spoor 2 traject volg. Roy nam ruim de tijd mij te informeren, adviseren en al mijn vragen te beantwoorden. Het gesprek gaf mij rust en duidelijkheid. Ik voel me gehoord en begrepen, en weet nu wat me te doen staat.

Marieke

Hele fijne en goede begeleiding

Hele fijne en goede begeleiding.

Jayline

In duidelijke makkelijke taal ons gerust te stellen

Roy wist in duidelijke makkelijke taal ons gerust te stellen. Hij weet waarover hij het heeft.

Jolanda

Minder stress zodat je goed kan voorbereiden op het gesprek.

Roy heeft ervaring en kennis die hij graag deelt. Hij helpt je graag om een betere keuring te krijgen. Voor jou betekend dit waarschijnlijk een rustige start om de keuring bij UWV goed te laten verlopen. Met minder stress zodat je goed kan voorbereiden op het gesprek.

Vanessa

Goed adres voor al je UWV vragen!

Ik had informatie nodig over het aangaan van een hypotheek met UWV WIA en op mijn vragen heb ik deskundig advies gekregen. Roy is laagdrempelig en zeer prettig in de omgang. Hij verstaat zijn vak goed, denkt met je mee en is empathisch. Hij beschikt ook over een betrouwbaar netwerk voor specialistische vragen buiten UWV.

Suzanne

Top advies en begeleiding

Gedegen, betrouwbaar advies. Voelt als een rots in de branding in een onzekere tijd. Kan iedereen aanraden om hulp van de WIA-specialist in te roepen.

Marjolein

Verhelderend

Na het telefoongesprek is alles weer even wat helderder in deze al moeilijke situatie, waar je eigenlijk helemaal niet in verzeild wil raken, maar waarin je helaas geen keus hebt. Bruikbare tips gekregen om mee te nemen!!

Sandra

Altijd goed om een expert in te schakelen

Als je hoofd niet goed werkt en je door de bomen het bos niet meer kunt zien?! Dan is het altijd goed om een expert in te schakelen die een map voor je maakt, zodat je niet verdwaalt. Dankjewel Roy!

Nazrien

Deel je ervaring

Dankjewel dat je de tijd en moeite neemt om je ervaring achter te laten. Met het delen van jouw ervaring help je mij enorm. Je ervaring mag ook anoniem, bijvoorbeeld alleen je initialen. Je achternaam zal niet worden vermeld op de website. Kijk voor voorbeelden van ervaringen hierboven.

Roy 23-5-2020-5-2
Roy 23-5-2020-5-2

Uitleg reviews volgens wetgeving 2022

Na het afronden van een traject of consult stuur ik mijn cliënten een e-mail met het verzoek om een review op deze website te schrijven. Dit verzoek is geheel vrijblijvend en niet verplicht. Het betreft uitsluitend betaalde en uitgevoerde opdrachten.

Alleen reviews die daadwerkelijk door de cliënt zelf zijn geschreven onder haar of zijn eigen naam worden geplaatst. Reviews worden vooraf beoordeeld op echtheid door de naam en het e-mailadres van de reviewer te controleren aan de hand van de factuurgegevens van de opdracht of het product.

Er wordt niet betaald voor reviews en er zijn geen gesponsorde reviews. Reviews tot en met januari 2021 zijn ook te lezen op Trustpilot. Vanaf februari 2021 worden reviews uitsluitend op deze pagina verzameld.