Dé WIA specialist voor langdurig zieke werknemers die naar rust en financiële zekerheid verlangen

Zorgeloos van WGA naar IVA traject op maat

Goed voorbereid van WGA naar IVA

Wil jij met rust gelaten worden door het UWV?

Iedere IVA aanvraag is maatwerk

Ik vind het belangrijk dat mensen die recht hebben op een IVA uitkering deze niet mislopen. Uit eigen ervaring weet ik het een moeilijke en onzekere periode is in je leven en het is een zware beslissing. Je hebt dan andere dingen aan je hoofd. Het is zo belangrijk dat het UWV een goed beeld krijgt van je beperkingen en mogelijkheden. Als jij jouw persoonlijke situatie niet kunt uitleggen, kan het UWV ook geen goede herbeoordeling uitvoeren. Hierdoor bestaat de kans dat je niet krijgt waar je recht op hebt. 

Roy van Antwerpen
Roy van Antwerpen
Roy van Antwerpen

"Eindelijk rust, alle onzekerheid omtrent het UWV traject wordt weggenomen"​

Roy van Antwerpen
Roy van Antwerpen

Verlang jij ook naar...

Je verlangt ernaar om je volledig te kunnen focussen op je herstel of rust te kunnen vinden om je klachten te accepteren. Je wil verzekerd zijn van een fijn inkomen elke maand en je geen zorgen meer hoeven te maken over al het getouwtrek van je ex-werkgever en het UWV. Je wil weten wat je wel en niet moet zeggen tijdens de gesprekken met hen en je wil bovendien een gerust gevoel hebben, omdat je weet dat je dossier op orde is. En je wil je zeker voelen over je financiële toekomst. Je wil gewoon krijgen waar je recht op hebt, zodat je verder kan met je leven.

Hoe fijn zou het zijn als je er niet meer alleen hoeft voor te staan? Dat je wordt bijgestaan door een onafhankelijke WIA specialist, zodat je voorbereid je gesprekken in gaat, je dossier op orde is en je zonder zorgen richting je herbeoordeling kan gaan?

Praktische informatie

Volledig voorbereid

Je gaat volledig voorbereid en zorgeloos naar de verzekeringsarts en arbeidsdeskundige van het UWV, voor jouw IVA aanvraag.

1 op 1 coaching

Het traject is volledig 1 op 1, zodat jij persoonlijk en op maat geholpen word. Iedere IVA aanvraag is maatwerk. Met dit traject hebben wij vier telefonische afspraken.

Volledig online

Het complete traject is telefonisch en digitaal. Rustig vanuit je eigen huis, je hoeft hiervoor dus niet de deur uit.

Je WIA uitkering behouden tot aan je AOW

Als de beslissing binnen is en je een WIA uitkering toegewezen krijgt is het ook belangrijk om deze te behouden. Ik leg je exact uit hoe je dat doet.

Zorgeloos van WGA naar IVA traject op maat

Eenmalige investering in jezelf
Op aanvraag
 • Maatwerk voor jouw persoonlijke situatie​
 • Mogelijk betaald door het UWV (Uitleg, zie veel gestelde vragen onderaan)
 • Met goede voorbereiding zorgeloos een IVA uitkering aanvragen
 • Alle documenten samen goed ingevuld
 • Voorbereid naar de verzekeringsarts van UWV
 • Voorbereid naar de arbeidsdeskundige van UWV
 • 5x één op één sessie's van 1 uur en 1,5 uur
 • 1/5 sessie's is de tussentijdse evaluatie: 1x één op één sessie van 1 uur
 • Met plan van aanpak met bijstellingen
 • Duidelijkheid over je WIA uitkering beslissing
 • 4x plan van aanpak op maat na ieder consult
 • E-mailservice: stel al je vragen tussendoor
 • Volledig online traject: Je hoeft de deur dus niet uit

Met dit traject

Na aanmelding

Dit is niet voor iedereen

Ervaringen

De gesprekken met het UWV liepen precies zoals hij had aangegeven

Roy heeft verstand van zaken en legt alles goed uit. Het is een onzekere tijd en hij helpt je echt aan een goede voorbereiding. De gesprekken met het UWV liepen precies zoals hij had aangegeven waardoor je ook een helder en duidelijk antwoord kon geven. Ik wil een ieder aanraden contact met hem te zoeken als je in zo’n situatie terecht komt. T geeft veel rust!

Ik had erge zenuwen voor het gesprek met UWV. Door met Roy een goed gesprek gehad te hebben gehad en alle puntjes netjes op de mail na heb kunnen zijn mijn zenuwen nu al een stuk minder.

Dankzij Roy’s hulp heb ik meer inzicht gekregen in het proces van een iva-aanvraag en ben ik goed voorbereid op gesprek gegaan bij het uwv. Roy is een goede coach, empatisch en attent.

Kundig specialist in zijn vakgebied

Dit gesprek heeft veel informatie gegeven met handvatten om verder te kunnen gaan. De tijd die er genomen wordt met praktijkvoorbeelden maakt dingen inzichtelijk. Ook de flexibele en meedenkende houding is fijn om mee te werken. Er zullen meer gesprekken volgen.

Hij is duidelijk. Het gesprek gaf mij rust en duidelijkheid. Een aanrader! Nogmaals bedankt Roy.

Roy geeft op een rustige manier uitleg. Zonder de hulp van Roy zou ik bij het aanvragen van de WIA vastlopen en mij zorgen maken wat de verzekeringsarts en de arbeidsdeskundige zouden zeggen.

Enorm goede hulp
Dankzij de hulp van Roy was ik goed voorbereid op wat ging komen om de WIA aan te vragen. Roy is altijd eerlijk geweest en is altijd zijn afspraken nagekomen. Het is een aanrader om goed voorbereid te zijn en op die manier wat meer rust te krijgen in een stressvolle tijd.

Echt vakmanschap, neemt alle onzekerheid omtrent het UWV traject weg. Van onschatbare waarde !

Een man met een gouden hart!

Roy weet waar hij over praat en heeft veel kennis van de materie van het UWV. Hij is goed te bereiken, en neemt ook echt de tijd voor je tot dat je echt weet wat je moet weten of wat je te wachten staat. Hij is eerlijk en betrouwbaar en een zeer prettig persoon die je alles rustig stap voor stap uitlegt.

Roy heeft mij in 1 woord “FANTASTISCH “ geholpen!! Een man met een gouden hart. Ik beveel hem dan ook bij iedereen aan die in zo’n situatie terecht komt. Roy nogmaals grote klasse!!!

Gedegen, betrouwbaar advies. Voelt als een rots in de branding in een onzekere tijd. Kan iedereen aanraden om hulp van de WIA-specialist in te roepen.

Roy legt alles op een rustige en duidelijk manier uit. De tips e.d. zijn heel bruikbaar, hij denkt met je mee.

Voor vragen echt een aanrader!!!!

Als je hoofd niet goed werkt en je door de bomen het bos niet meer kunt zien?! Dan is het altijd goed om een expert in te schakelen die een map voor je maakt, zodat je niet verdwaalt.

Dank je wel Roy!

Roy was heel flexibel en heeft goed en nuttig advies gegeven. Hij is goed op de hoogte van het WIA proces en het reilen en zeilen van diverse instanties. Al met al een goede keus geweest om hem in te schakelen!

Roy van Vitaeva is een fijne en duidelijke gesprekspartner.
Het gesprek was heel verhelderend en het gaf me absoluut het vertrouwen en de informatie die ik nodig had.

Roy heeft me goed geholpen met mijn vragen rondom de WIA. Ik weet waar ik aan toe ben en dankzij zijn heldere duidelijke uitleg is het voor mij weer duidelijk. Het is een vaag ingewikkeld traject, wat hij kan verduidelijken.

Dankzij de hulp van Roy was ik goed voorbereid op wat ging komen om de WIA aan te vragen. Roy is altijd eerlijk geweest en is altijd zijn afspraken nagekomen.
Het is een aanrader om goed voorbereid te zijn en op die manier wat meer rust te krijgen in een stressvolle tijd.

Veelgestelde vragen

Ik leef al ruim 14 jaar met de chronische ziekte MS. Ik weet echt hoe het is en voelt, omdat ik het zelf ook leef. Hierdoor kan ik inleven en begrijpen waarmee jij worstelt. Want wij weten, je kunt het was echt begrijpen als je het zelf hebt.

Ik ben opgeleid, heb 18 jaar werkervaring in het vakgebied. Ik heb o.a. gewerkt bij het UWV en bij een eigenrisicodrager op de afdeling verzuim. 

Met Vitaeva® heb ik al 400+ cliënten geholpen en deze ervaringen hebben een hoop kennis opgeleverd. Al deze kennis en ervaring kan ik gebruiken om jou zo goed mogelijk verder te helpen.

Ja, ik ben onafhankelijk omdat ik geen langdurig financieel belang heb bij jouw WIA traject. Daarom kan ik jou het advies geven wat je echt nodig hebt, en antwoorden die je nergens anders gaat krijgen. Dus wat het beste voor jou is, nu en voor de toekomst.

Werkgevers, arbo-arts/bedrijfsarts en het UWV hebben langdurig financieel belang bij jouw verzuim. Daardoor zullen zij ook vaak handelen in hun eigen voordeel.

Als jouw gezondheid is verslechterd en weet dat er een kleine kans is dat je in de toekomst weer gaat werken.

Tijdens dit traject hebben wij vier contactmomenten.

 1. Consult invullen herbeoordelingsformulieren.
 2. Consult voorbereid naar de verzekeringsarts.
 3. Consult voorbereid naar de arbeidsdeskundige.
 4. Consult WIA uitkering behouden tot je AOW.

Bij deze dienst zit E-mailservice. Hiermee kun je altijd jouw vragen direct aan mij stellen. Je hoeft niet lang te wachten op antwoorden zodat jouw traject soepel verloopt.

Nee, je krijgt na ieder consult een plan van aanpak op maat. Aanvullende notities voeg ik voor jou toe. 

Nee, jij kent jouw persoonlijke situatie als geen ander en daarom is dit niet nodig. 

Nee, ik help alleen werknemers en mensen die al een WIA uitkering hebben.

Nee, alle diensten zijn telefonisch en digitaal. Rustig vanuit je eigen huis, je hoeft hiervoor dus niet de deur uit.  

Over het algemeen kunnen afspraken binnen 14 werkdagen worden ingepland.  

Nee, bij andere organisaties is het vaak geen maatwerk en daardoor kun je in de problemen komen. Vaak hebben zij ook maar beperkte tijd om jouw te helpen.

Ik ben ervaringsdeskundige, opgeleid en heb gewerkt bij het UWV. Het is belangrijk dat jouw begeleiding 1 op 1 is en op maat. Ik ben onafhankelijk WIA specialist voor werknemers. Dit is het enige wat ik doe. Ik neem ruim de tijd voor iedere cliënt en ben direct beschikbaar voor vragen.

De betaling is altijd vooraf, je ontvangt een factuur per e-mail. Je kunt deze betalen via iDEAL of directe overboeking. 

Roy 23-5-2020-5-2
Roy 23-5-2020-5-2

Twijfel je nog of dit het juiste pad voor jou is?

Vraag dan via onderstaande button een gratis Grip op je Leven sessie aan, zodat we eerst samen even bellen.

'Zorgeloos een IVA uitkering aanvragen, zodat je met rust wordt gelaten'