Dé WIA specialist voor langdurig zieke werknemers die naar rust en financiële zekerheid verlangen

Krijg waar je recht op hebt

Goed voorbereid en zorgeloos je WIA keuring ingaan

Ben jij bang dat de verzekeringsarts je niet gelooft?​

Iedere WIA keuring is maatwerk

Je zit inmiddels langer dan een jaar in de ziektewet en het ziet ernaar uit dat je lichamelijke of mentale klachten voorlopig nog niet gaan verdwijnen. Los van het feit dat je baalt van je klachten, heb je te maken met anderen die er allemaal wel “wat van vinden”, terwijl jij zelf echt niet voor deze situatie gekozen hebt! Ook krijg je nog maar 70% van je inkomen. Je hebt er allemaal mee te dealen. En alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog het UWV die je kopzorgen bezorgt, want de WIA- keuring komt namelijk steeds dichterbij… Hoeveel procent zal je afgekeurd worden? Zal je überhaupt wel afgekeurd worden? Heb je straks nog wel voldoende inkomen om mee rond te komen? Straks beland je nog in de ww- uitkering met een sollicitatieplicht of nog erger: een bijstandsuitkering! Je maakt jezelf serieus zorgen over je toekomst, want het ligt voor jouw gevoel compleet in handen van instanties, zoals het UWV en je ex- werkgever.

Roy 23-5-2020-6-2
Roy 23-5-2020-6-2
Roy van Antwerpen

'We kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen.'

Roy 23-5-2020-8-2
Roy 23-5-2020-8-2

Verlang jij ook naar...

Je verlangt ernaar om je volledig te kunnen focussen op je herstel of rust te kunnen vinden om je klachten te accepteren. Je wil verzekerd zijn van een fijn inkomen elke maand en je geen zorgen meer hoeven te maken over al het getouwtrek van je werkgever en het UWV. Je wil weten wat je wel en niet moet zeggen tijdens de gesprekken met hen en je wil bovendien een gerust gevoel hebben, omdat je weet dat je dossier op orde is. En je wil je zeker voelen over je financiële toekomst. Je wil gewoon krijgen waar je recht op hebt, zodat je verder kan met je leven.

Hoe fijn zou het zijn als je er niet meer alleen hoeft voor te staan? Dat je wordt bijgestaan door een onafhankelijke WIA specialist, zodat je voorbereid je gesprekken in gaat, je dossier op orde is en je zonder zorgen richting je WIA- keuring kan gaan?

Praktische informatie

Volledig voorbereid

Je gaat volledig voorbereid en zorgeloos naar de verzekeringsarts en arbeidsdeskundige van het UWV. Met dit traject hebben wij drie telefonische afspraken.

1 op 1 coaching

Het traject is volledig 1 op 1, zodat jij persoonlijk en op maat geholpen word. Iedere WIA keuring is maatwerk. Minimaal twee weken voor jouw WIA keuring hebben wij twee consult.

Volledig online

Het complete traject is telefonisch en digitaal. Rustig vanuit je eigen huis, je hoeft hiervoor dus niet de deur uit.
Het derde consult doen we als de beslissing van het UWV binnen is.

Je WIA uitkering behouden tot aan je AOW

Als de beslissing binnen is en je een WIA uitkering toegewezen krijgt is het ook belangrijk om deze te behouden. Ik leg je exact uit hoe je dat doet.

Krijg waar je recht op hebt

Eenmalige investering
347,-
  • Volledig voorbereid en zorgeloos naar jouw WIA keuring

Na dit traject

Na aanmelding

Dit is niet voor iedereen

Ervaringen

Ik had erge zenuwen voor het gesprek met UWV. Door met Roy een goed gesprek gehad te hebben gehad en alle puntjes netjes op de mail na heb kunnen zijn mijn zenuwen nu al een stuk minder.

Dankzij Roy’s hulp heb ik meer inzicht gekregen in het proces van een iva-aanvraag en ben ik goed voorbereid op gesprek gegaan bij het uwv. Roy is een goede coach, empatisch en attent.

Kundig specialist in zijn vakgebied

Dit gesprek heeft veel informatie gegeven met handvatten om verder te kunnen gaan. De tijd die er genomen wordt met praktijkvoorbeelden maakt dingen inzichtelijk. Ook de flexibele en meedenkende houding is fijn om mee te werken. Er zullen meer gesprekken volgen.

Gedegen, betrouwbaar advies. Voelt als een rots in de branding in een onzekere tijd. Kan iedereen aanraden om hulp van de WIA-specialist in te roepen.

Roy legt alles op een rustige en duidelijk manier uit. De tips e.d. zijn heel bruikbaar, hij denkt met je mee.

Voor vragen echt een aanrader!!!!

Als je hoofd niet goed werkt en je door de bomen het bos niet meer kunt zien?! Dan is het altijd goed om een expert in te schakelen die een map voor je maakt, zodat je niet verdwaalt.

Dank je wel Roy!

Veelgestelde vragen

Direct na jouw digitale WIA aanvraag. Zodat je ruim de tijd hebt voor een goede voorbereiding. 

Bij deze dienst zit E-mailservice. Hiermee kun je altijd jouw vragen direct aan mij stellen. Je hoeft niet lang te wachten op antwoorden zodat jouw traject soepel verloopt.

Nee, je krijgt na ieder consult een plan van aanpak op maat. Aanvullende notities voeg ik voor jou toe. 

Nee, jij kent jouw persoonlijke situatie als geen ander en daarom is dit niet nodig. 

Nee, ik help alleen werknemers en mensen die al een WIA uitkering hebben.

Nee, alle diensten zijn telefonisch en digitaal. Rustig vanuit je eigen huis, je hoeft hiervoor dus niet de deur uit.  

Over het algemeen kunnen afspraken binnen 7 werkdagen worden ingepland.  

Nee, bij andere organisaties is het vaak geen maatwerk en daardoor kun je in de problemen komen. Vaak hebben zij ook maar beperkte tijd om jouw te helpen.

Ik ben ervaringsdeskundige, opgeleid en heb gewerkt bij het UWV. Het is belangrijk dat jouw begeleiding 1 op 1 is en op maat. Ik ben onafhankelijk WIA specialist voor werknemers. Dit is het enige wat ik doe. Ik neem ruim de tijd voor iedere cliënt en ben direct beschikbaar voor vragen.

De betaling is altijd vooraf, je ontvangt een factuur per e-mail. Je kunt deze betalen via iDEAL of directe overboeking. 

Roy 23-5-2020-5-2
Roy 23-5-2020-5-2

Twijfel je nog of dit het juiste pad voor jou is?

Vraag dan via onderstaande button een gratis Grip op je Leven sessie aan, zodat we eerst samen even bellen.

'Als de ene deur dicht gaat, gaat er een andere deur open.'