Dé WIA specialist voor langdurig zieke werknemers die naar rust en financiële zekerheid verlangen

Video: Een WGA of IVA uitkering bij Multiple Sclerose (MS) voorkom deze fout!

 

“Sommige mensen met MS hebben een WGA-uitkering, terwijl ze eigenlijk beter af zouden zijn met een IVA-uitkering.

Met volledige begeleiding en een goed plan van aanpak kun je voorkomen dat je de verkeerde WIA-uitkering krijgt, te laag wordt afgekeurd, of helemaal geen WIA-uitkering ontvangt. Zorg dat je WIA-traject in één keer goed verloopt, want het is meestal maar eenmalig.

Stop met piekeren en start met aanpakken. Ik kan je hierbij uitstekend helpen. Mijn unieke talent ligt in het aanvoelen van de hulpvraag. Wat wil deze cliënt echt weten en waarmee is zij het meest geholpen? Hoe kan zij vooruit met haar WIA-traject of uitkering, zodat zij krijgt waar ze recht op heeft en verder kan met haar leven?

Zit jij in een WIA-traject of heb je al een WIA-uitkering en zit je klem? Verlang je naar een goed plan van aanpak voor jouw situatie? Meld je dan vandaag aan voor een gratis ‘Grip op je leven’ matchcall. Je kunt vanaf nu zelf gratis een afspraak inplannen in mijn agenda.

Ik help je graag.

📅 Naar agenda: via de oranje knop hieronder.

Meer lezen?

Gesprek met verzekeringsarts

Uitleg: Het UWV en de WIA uitkering

Het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) is de instantie die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van verschillende werknemersverzekeringen in Nederland, waaronder de WIA-uitkering. De

Blog lezen »

Geef een reactie