Dé WIA specialist voor langdurig zieke werknemers die naar rust en financiële zekerheid verlangen

De WIA keuring: winnen en verliezen tegelijkertijd

De WIA keuring bij het UWV. Zorg dat je bent voorbereid, het gaat om jouw toekomst!

De gevoelens die vrijkomen bij een WIA keuring kunnen behoorlijk verschillend zijn. Hier kwam ik zelf ook achter toen ik gekeurd werd voor mijn MS. Aan de ene kant voel je opluchting en het gevoel van gehoord te worden. Aan de andere kant verlies je: je gezondheid, je plannen en dromen. “In iedere geval dat gevoel kreeg ik erbij”. Welke werkgever wil mij nu nog hebben? Hoe vind ik ooit een baan die past bij mijn beperkingen?

Winnen: de ruimte om te werken aan je herstel, zo waar dat mogelijk is. Herstel komt in vele vormen. Rust, leren omgaan met beperkingen, aanpassen accepteren. Het is een lang proces, misschien wel levenslang.

Maak jij je zorgen over jouw WIA keuring bij het UWV? Nu is belangrijk dat het UWV een goed beeld krijgt van jouw gezondheid, beperkingen en mogelijkheden. Met als resultaat dat jij krijgt waar je recht op hebt. Het gaat hier vaak over een hoop geld aan inkomen.

Wij kunnen de WIA keuring volledig samen voorbereiden. Van het gesprek met de verzekeringsarts tot en met arbeidsdeskundige. Je krijgt ook een plan van aanpak op maat voor beide gesprekken. Vele cliënten gingen je al voor.

Voor een Gratis grip op je leven matchcall klik HIER 

Meer lezen?

Geef een reactie