Dé WIA specialist voor langdurig zieke werknemers die naar rust en financiële zekerheid verlangen

Zorgeloos je WIA aanvraag voorbereiden

Met goede documentatie tijdens de ziektewet, kun je zorgeloos richting de WIA aanvraag

Heb jij veel stress over WIA aanvragen?

Iedere WIA aanvraag is maatwerk

Ik vind het belangrijk dat mensen die recht hebben op een WIA uitkering deze niet mislopen. Uit eigen ervaring weet ik het een moeilijke en onzekere periode is in je leven. Je hebt dan andere dingen aan je hoofd. Een goede WIA aanvraag is enorm belangrijk. Je moet weten wat je aan het doen bent zodat fouten kunnen worden voorkomen. Zodat jij geen onnodige vertraging oploopt of zelfs je WIA aanvraag wordt afgewezen.

Roy 23-5-2020-6-2
Roy 23-5-2020-6-2
Roy van Antwerpen

'We kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen.'

Roy 23-5-2020-8-2
Roy 23-5-2020-8-2

Verlang jij ook naar...

Je verlangt ernaar om je volledig te kunnen focussen op je herstel of rust te kunnen vinden om je klachten te accepteren. Je wil verzekerd zijn van een fijn inkomen elke maand en je geen zorgen meer hoeven te maken over al het getouwtrek van je werkgever en het UWV. Je wil weten wat je wel en niet moet zeggen tijdens de gesprekken met hen en je wil bovendien een gerust gevoel hebben, omdat je weet dat je dossier op orde is. En je wil je zeker voelen over je financiële toekomst. Je wil gewoon krijgen waar je recht op hebt, zodat je verder kan met je leven.

Hoe fijn zou het zijn als je er niet meer alleen hoeft voor te staan? Dat je wordt bijgestaan door een onafhankelijke WIA specialist, zodat je voorbereid je gesprekken in gaat, je dossier op orde is en je zonder zorgen richting je WIA aanvraag kan gaan?

Praktische informatie

Duidelijkheid en inzicht vooraf

Voordat we WIA gaan aanvragen is het belangrijk dat je de basiskennis van de WIA uitkering kent. Ik leg je dit helemaal uit in je eerste consult.

Goede WIA aanvraag

Tijdens het tweede consult dienen wij samen een goede en volledige WIA aanvraag in. Je kunt jouw vragen direct aan mij stellen.

1 op 1 coaching

Het traject is volledig 1 op 1, zodat jij persoonlijk en op maat geholpen word. E-mailservice zodat jij jouw vragen altijd direct kunt stellen.

Volledig online

Het complete traject is telefonisch en digitaal. Rustig vanuit je eigen huis, je hoeft hiervoor dus niet de deur uit.

Zorgeloos je WIA aanvraag voorbereiden

Eenmalige investering
297,-
  • Volledig voorbereid een zorgeloos WIA aanvragen

Met dit traject

Na aanmelding

Dit is niet voor iedereen

Ervaringen

Ik had erge zenuwen voor het gesprek met UWV. Door met Roy een goed gesprek gehad te hebben gehad en alle puntjes netjes op de mail na heb kunnen zijn mijn zenuwen nu al een stuk minder.

Dankzij Roy’s hulp heb ik meer inzicht gekregen in het proces van een iva-aanvraag en ben ik goed voorbereid op gesprek gegaan bij het uwv. Roy is een goede coach, empatisch en attent.

Kundig specialist in zijn vakgebied

Dit gesprek heeft veel informatie gegeven met handvatten om verder te kunnen gaan. De tijd die er genomen wordt met praktijkvoorbeelden maakt dingen inzichtelijk. Ook de flexibele en meedenkende houding is fijn om mee te werken. Er zullen meer gesprekken volgen.

Gedegen, betrouwbaar advies. Voelt als een rots in de branding in een onzekere tijd. Kan iedereen aanraden om hulp van de WIA-specialist in te roepen.

Roy legt alles op een rustige en duidelijk manier uit. De tips e.d. zijn heel bruikbaar, hij denkt met je mee.

Voor vragen echt een aanrader!!!!

Als je hoofd niet goed werkt en je door de bomen het bos niet meer kunt zien?! Dan is het altijd goed om een expert in te schakelen die een map voor je maakt, zodat je niet verdwaalt.

Dank je wel Roy!

Veelgestelde vragen

Als je de brief van het UWV hebt ontvangen dat je een WIA uitkering moet aanvragen. 

Nee, jij kent jouw persoonlijke situatie als geen ander en daarom is dit niet nodig. 

Bij deze dienst zit E-mailservice. Hiermee kun je altijd jouw vragen direct aan mij stellen. Je hoeft niet lang te wachten op antwoorden zodat jouw traject soepel verloopt.

Nee, ik help alleen werknemers en mensen die al een WIA uitkering hebben.

Nee, alle diensten zijn telefonisch en digitaal. Rustig vanuit je eigen huis, je hoeft hiervoor dus niet de deur uit.  

Over het algemeen kunnen afspraken binnen 7 werkdagen worden ingepland.  

Nee, bij andere organisaties is het vaak geen maatwerk en daardoor kun je in de problemen komen. Vaak hebben zij ook maar beperkte tijd om jouw te helpen.

Ik ben ervaringsdeskundige, opgeleid en heb gewerkt bij het UWV. Het is belangrijk dat jouw begeleiding 1 op 1 is en op maat. Ik ben onafhankelijk WIA specialist voor werknemers. Dit is het enige wat ik doe. Ik neem ruim de tijd voor iedere cliënt en ben direct beschikbaar voor vragen.

De betaling is altijd vooraf, je ontvangt een factuur per e-mail. Je kunt deze betalen via iDEAL of directe overboeking. 

Roy 23-5-2020-5-2
Roy 23-5-2020-5-2

Twijfel je nog of dit het juiste pad voor jou is?

Vraag dan via onderstaande button een gratis Grip op je Leven sessie aan, zodat we eerst samen even bellen.

'Als de ene deur dicht gaat, gaat er een andere deur open.'