Dé WIA specialist voor langdurig zieke werknemers die naar rust en financiële zekerheid verlangen

Zorgeloos richting de WIA uitkering

"Met goede begeleiding tijdens je ziekmelding, kun je zorgeloos richting de WIA uitkering"

Heb jij veel stress over jouw WIA traject?

WIA trajecten zijn altijd maatwerk​

Ik vind het belangrijk dat mensen die recht hebben op een WIA uitkering deze niet mislopen. Uit eigen ervaring weet ik het een moeilijke en onzekere periode is in je leven. Je hebt dan andere dingen aan je hoofd. Goede begeleiding is enorm belangrijk. Je moet weten wat je aan het doen bent zodat fouten kunnen worden voorkomen. Zodat jij geen onnodige vertraging oploopt of zelfs je WIA uitkering wordt afgewezen.

Roy van Antwerpen
Roy van Antwerpen
Roy van Antwerpen

'Geen zorgen en stress omdat je het niet alleen hoeft te doen.​

Roy van Antwerpen
Roy van Antwerpen

Verlang jij ook naar...

Je verlangt ernaar om je volledig te kunnen focussen op je herstel of rust te kunnen vinden om je klachten te accepteren. Je wil verzekerd zijn van een fijn inkomen elke maand en je geen zorgen meer hoeven te maken over al het getouwtrek van je werkgever en het UWV. Je wil weten wat je wel en niet moet zeggen tijdens de gesprekken met hen en je wil bovendien een gerust gevoel hebben, omdat je weet dat je dossier op orde is. En je wil je zeker voelen over je financiële toekomst. Je wil gewoon krijgen waar je recht op hebt, zodat je verder kan met je leven.

Hoe fijn zou het zijn als je er niet meer alleen hoeft voor te staan? Dat je wordt bijgestaan door een onafhankelijke WIA specialist, zodat je voorbereid je gesprekken in gaat, je dossier op orde is en je zonder zorgen richting je WIA aanvraag kan gaan?

Praktische informatie

Duidelijkheid en inzicht vooraf

1 op 1 coaching

Goede WIA aanvraag

Volledig online

Zorgeloos richting de WIA uitkering traject op maat

Eenmalige investering in jezelf
Op aanvraag Jaartraject: Starten kan vanaf 1 jaar ziek
 • Maatwerk voor jouw persoonlijke situatie​
 • Mogelijk betaald door het UWV (Uitleg, zie veel gestelde vragen onderaan)
 • Voortraject op maat tot en met jouw WIA aanvraag
 • Maandelijks contact
 • Jaartraject op maat
 • Plan van aanpak per consult
 • Hulp met voorbereiding WIA aanvraag
 • Samen online WIA aanvragen
 • Gratis E-book: duidelijkheid tijdens de ziektewet
 • E-mailservice: stel je vraag tussendoor.
 • Volledig online traject: Je hoeft de deur dus niet uit

Met dit traject

Na aanmelding

Dit is niet voor iedereen

Ervaringen

Ik had erge zenuwen voor het gesprek met UWV. Door met Roy een goed gesprek gehad te hebben gehad en alle puntjes netjes op de mail na heb kunnen zijn mijn zenuwen nu al een stuk minder.

Dankzij Roy’s hulp heb ik meer inzicht gekregen in het proces van een iva-aanvraag en ben ik goed voorbereid op gesprek gegaan bij het uwv. Roy is een goede coach, empatisch en attent.

Kundig specialist in zijn vakgebied

Dit gesprek heeft veel informatie gegeven met handvatten om verder te kunnen gaan. De tijd die er genomen wordt met praktijkvoorbeelden maakt dingen inzichtelijk. Ook de flexibele en meedenkende houding is fijn om mee te werken. Er zullen meer gesprekken volgen.

Hij is duidelijk. Het gesprek gaf mij rust en duidelijkheid. Een aanrader! Nogmaals bedankt Roy.

Roy geeft op een rustige manier uitleg. Zonder de hulp van Roy zou ik bij het aanvragen van de WIA vastlopen en mij zorgen maken wat de verzekeringsarts en de arbeidsdeskundige zouden zeggen.

Enorm goede hulp
Dankzij de hulp van Roy was ik goed voorbereid op wat ging komen om de WIA aan te vragen. Roy is altijd eerlijk geweest en is altijd zijn afspraken nagekomen. Het is een aanrader om goed voorbereid te zijn en op die manier wat meer rust te krijgen in een stressvolle tijd.

Echt vakmanschap, neemt alle onzekerheid omtrent het UWV traject weg. Van onschatbare waarde !

Gedegen, betrouwbaar advies. Voelt als een rots in de branding in een onzekere tijd. Kan iedereen aanraden om hulp van de WIA-specialist in te roepen.

Roy legt alles op een rustige en duidelijk manier uit. De tips e.d. zijn heel bruikbaar, hij denkt met je mee.

Voor vragen echt een aanrader!!!!

Als je hoofd niet goed werkt en je door de bomen het bos niet meer kunt zien?! Dan is het altijd goed om een expert in te schakelen die een map voor je maakt, zodat je niet verdwaalt.

Dank je wel Roy!

Roy was heel flexibel en heeft goed en nuttig advies gegeven. Hij is goed op de hoogte van het WIA proces en het reilen en zeilen van diverse instanties. Al met al een goede keus geweest om hem in te schakelen!

Roy van Vitaeva is een fijne en duidelijke gesprekspartner.
Het gesprek was heel verhelderend en het gaf me absoluut het vertrouwen en de informatie die ik nodig had.

Roy heeft me goed geholpen met mijn vragen rondom de WIA. Ik weet waar ik aan toe ben en dankzij zijn heldere duidelijke uitleg is het voor mij weer duidelijk. Het is een vaag ingewikkeld traject, wat hij kan verduidelijken.

Dankzij de hulp van Roy was ik goed voorbereid op wat ging komen om de WIA aan te vragen. Roy is altijd eerlijk geweest en is altijd zijn afspraken nagekomen.
Het is een aanrader om goed voorbereid te zijn en op die manier wat meer rust te krijgen in een stressvolle tijd.

Veelgestelde vragen

Ik leef al ruim 14 jaar met de chronische ziekte MS. Ik weet echt hoe het is en voelt, omdat ik het zelf ook leef. Hierdoor kan ik inleven en begrijpen waarmee jij worstelt. Want wij weten, je kunt het was echt begrijpen als je het zelf hebt.

Ik ben opgeleid, heb 18 jaar werkervaring in het vakgebied. Ik heb o.a. gewerkt bij het UWV en bij een eigenrisicodrager op de afdeling verzuim. 

Met Vitaeva® heb ik al 400+ cliënten geholpen en deze ervaringen hebben een hoop kennis opgeleverd. Al deze kennis en ervaring kan ik gebruiken om jou zo goed mogelijk verder te helpen.

Ja, ik ben onafhankelijk omdat ik geen langdurig financieel belang heb bij jouw WIA traject. Daarom kan ik jou het advies geven wat je echt nodig hebt, en antwoorden die je nergens anders gaat krijgen. Dus wat het beste voor jou is, nu en voor de toekomst.

Werkgevers, arbo-arts/bedrijfsarts en het UWV hebben langdurig financieel belang bij jouw verzuim. Daardoor zullen zij ook vaak handelen in hun eigen voordeel.

Het is slim om jezelf op tijd te melden. Dit kan al vanaf 1 jaar ziek. Of als je hoort dat de WIA aanvraag binnenkort is. Als de brief van het UWV voor de WIA aanvraag is binnengekomen.

Nee, jij kent jouw persoonlijke situatie als geen ander en daarom is dit niet nodig. 

Bij deze dienst zit E-mailservice. Hiermee kun je altijd jouw vraag direct aan mij stellen. Je hoeft niet lang te wachten op antwoorden zodat jouw traject soepel verloopt.

Nee, ik help alleen werknemers en mensen die al een WIA uitkering hebben.

Nee, alle diensten zijn telefonisch en digitaal. Rustig vanuit je eigen huis, je hoeft hiervoor dus niet de deur uit.  

Over het algemeen kunnen afspraken binnen 14 werkdagen worden ingepland.  

Nee, bij andere organisaties is het vaak geen maatwerk en daardoor kun je in de problemen komen. Vaak hebben zij ook maar beperkte tijd om jouw te helpen.

Ik ben ervaringsdeskundige, opgeleid en heb gewerkt bij het UWV. Het is belangrijk dat jouw begeleiding 1 op 1 is en op maat. Ik ben onafhankelijk WIA specialist voor werknemers. Dit is het enige wat ik doe. Ik neem ruim de tijd voor iedere cliënt en ben direct beschikbaar voor vragen.

De betaling is altijd vooraf, je ontvangt een factuur per e-mail. Je kunt deze betalen via iDEAL of directe overboeking. 

Roy van Antwerpen
Roy van Antwerpen

Twijfel je nog of dit het juiste pad voor jou is?

Vraag dan via onderstaande button een gratis Grip op je Leven matchcall aan, zodat we eerst samen even bellen.

'Eindelijk rust, alle onzekerheid omtrent het UWV traject wordt weggenomen'​